Peluang terbuka menjadi usahawan tuala wanita

" Kita semua dilahirkan dengan keadaan yang sama, maka dengan itulah sebenarnya peluang untuk berjaya atau tidak adalah sama, tidak kira miskin atau kaya, berpelajaran atau tidak, apa yang penting adakah kita sanggup berubah untuk mencapai apa yang kita idamkan dengan bersungguh sungguh......"
Oleh itu, peluang untuk berjaya di tangan kita semua. Hubungi Nana 019 3401539 , Yaya 019 2625354 atau Liza 013 6073933 untuk langkah seterusnya. Atau hubungi Fikri 012 9711797 untuk terus memulakan pernigaan anda.

Saturday, August 21, 2010

Perkhidmatan pos kepada pengguna on-line

Salam ceria cemerlang,

Berita gembira kepada anda semua. Kini anda boleh mencegah serta merawat masalah sakit puan dengan mudah. Oleh kerana pihak kami menerima banyak aduan tentang kesukaran untuk mendapatkan tuala wanita ini di kawasan rumah anda, kami telahpun menyediakan perkhidmatan penghantaran  melalui pos terus kepada anda semua. Pembelian minima untuk perkhidmatan ini ialah RM 33.00 (Termasuk wang pos). Sila rujuk kepada muka surat ' Pesanan Pos' di Blog ini untuk keterangan seterusnya. Selamat mencuba dan ucapkan terima kasih kepada diri anda sendiri kerana anda telah memberi diri anda peluang untuk mencegah serta merawat masalah sakit puan serta peluang untuk menambah pendapatan.

No comments:

Post a Comment

Pesanan Anda

Nama:
No Kad Pengenalan :
No Telefon :
Alamat Rumah :
Apakah Pesanan Anda

SEMUA BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT DIATAS NAMA AZIZAN BIN ABU BAKAR , AKAUN MAYBANK 5-64342003302.

Email Address:

This online form was provided by Freedback.

Pilihan Anda Bukan Orang Lain

Pilihan Anda Bukan Orang Lain